Ευρύ φάσμα τεχνικών έργων

Η LYDAKIS Construction αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δημόσιων και ιδιωτικών τεχνικών έργων και κατασκευών και παρέχει ένα πλήρες πακέτο εξειδικευμένων υπηρεσιών με στόχο να υποστηρίξει αποτελεσματικά τον πελάτη σε όλα τα στάδια υλοποίησης του έργου.

Πιστεύουμε απόλυτα στην άμεση συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων από το αρχικό στάδιο ενός έργου προκειμένου να τεθεί ένα σωστό χρονοδιάγραμμα εργασιών, να εκτιμηθούν τυχόν τεχνικοί κίνδυνοι και τέλος, να αναπτυχθούν οι βέλτιστες λύσεις για το έργο. Παρέχουμε τις υπηρεσίες αυτές με την υποστήριξη ενός εκτεταμένου, διεθνούς δικτύου συνεργατών, συμπεριλαμβανομένων μηχανικών, αρχιτεκτόνων, προμηθευτών και τοπικών αρχών.

01
Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός

Με στόχο την εκπλήρωση των λειτουργικών αναγκών του κτηρίου αλλά και των αισθητικών απαιτήσεων του πελάτη μας, η αρχιτεκτονική μας ομάδα αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την τρισδιάστατη αναπαράσταση προκειμένου να αποδώσει μια πλήρη και ρεαλιστική εικόνα της επερχόμενης κατασκευής. Η ομάδα μας επισκέπτεται, μελετά και επεξεργάζεται τα δεδομένα του χώρου και του περιβάλλοντος αυτού, τα οποία συνδυάζει με τις αισθητικές απαιτήσεις του πελάτη ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται πλήρως στο όραμά του.

Activities 3 D archi
Activities texniki meleti
02
Τεχνική Μελέτη

Η μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε σε όλους τους τομείς της κατασκευής, μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις προκλήσεις κάθε έργου και να προσφέρουμε αξιόπιστες και πελατοκεντρικές λύσεις. Είτε πρόκειται για κτήρια γραφείων, βιομηχανικά ή εμπορικά κτήρια, είτε για κατοικίες και ιδιωτικούς χώρους, στόχος μας είναι, πάντα, να κατανοούμε, πλήρως και από την αρχή του έργου, τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας, ώστε να αναπτύσσουμε οικονομικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις.

03
Κατασκευή

Με τη συμβολή ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργατών και χάρη στην άμεση συνεργασία με τον πελάτη και την ομάδα σχεδιασμού, εξασφαλίζουμε την έγκυρη και έγκαιρη αξιολόγηση των αναγκών και επιτυγχάνουμε την παράδοση ασφαλών, ολοκληρωμένων, λειτουργικών και “εντός προϋπολογισμού” έργων. Για κάθε στάδιο της παραγωγής, ακολουθούμε μια συστηματική και οργανωμένη προσέγγιση, ώστε να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Activities construction
Activities anakainisi
04
Ανακαίνιση

Η αισθητική ανανέωση και η ενεργειακή αναβάθμιση του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου απαιτεί σωστή αντίληψη και άριστη γνώση του αντικειμένου. Στη LYDAKIS Construction, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει να μεταμορφώσει το χώρο σας σε μία σύγχρονη και λειτουργική κατασκευη με το χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. Με τη συνεχή παρακολούθηση της αγοράς και της τεχνολογίας σάς δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μία ευρεία γκάμα υλικών και σας προτείνουμε τον εξοπλισμό που θα καλύπτει τις ανάγκες του χώρου σας, για να νιώθετε άνεση και ασφάλεια σε ένα οικείο περιβάλλον.

05
Διαχείριση Έργου

Η τεχνογνωσία μας στον σύνθετο τομέα της διαχείρισης και του συντονισμού κατασκευαστικών έργων συνεπάγεται υπευθυνότητα, μεθοδολογία, ασφάλεια, έγκυρη αντιμετώπιση και επίλυση ζητημάτων και συνεχή ενημέρωση του πελάτη. Σκοπό μας αποτελεί πάντα η επίτευξη όλων των προκαθορισμένων στόχων κόστους, χρόνου και ποιότητας.

Activities diaxeirisi ergou
Build withus
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσετε κάποιο μελλοντικό σας κατασκευαστικό εγχείρημα, ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ